Over Karin van Nassau

Karin van Nassau profielfoto

Mijn naam is Karin van Nassau van den Heuvel.
Getrouwd en heb 4 kinderen, waarvan er nog 2 thuis wonen.

Vanaf mijn jeugd ben ik al besmet met het sportvirus. Een moeder die gymlerares was en een vader die fanatiek aan voetbal en wielrennen deed. Zelf heb ik aan judo, turnen, waterpolo en zwemmen gedaan. Die laatste sport beoefen ik nog steeds met veel plezier.

Op mijn 15de ben ik training gaan geven. Dat werd gevolgd door cursussen en een opleiding tot sportmasseur. Tussen 1982 en 2015 heb ik bij diverse verenigingen zwemtraining gegeven. Naast mijn eigen bedrijf geef ik op dit moment ook zwemles, omdat ik het ook erg leuk vindt kinderen te laten genieten van de zwemsport. Hiervoor coach ik mijn team om steeds leuker en beter les te geven. Daarnaast geeft het mij energie volwassenen te begeleiden om nieuwe doelen te behalen.

De laatste 12 jaar heb ik op kantoor gewerkt bij de afdeling Debiteurenbeheer. Daar werkte ik proactief. Dus niet denken in problemen, maar in oplossingen. In 2018 heb ik de stap gezet om voor mijn passie te gaan. Daarom ben ik de Post HBO opleiding gaan volgen bij de Academie voor Leefstijl en Gezondheid. In juni 2019 heb ik deze opleiding succesvol afgesloten.

Ik kijk er naar uit om je te coachen om een nieuw doel te behalen. Dit kan op het gebied van leefstijlcoaching zijn, of een zwem of triatlon uitdaging.

Karin van Nassau

× Hoe kan ik je helpen?