Zeezwemexperience

Nu krijg je de kans in Vlissingen het zeezwemmen te ervaren. Wil je graag eens meedoen met een zwemtocht langs Walcheren? Maar vindt je het spannend om vanuit een zwemplas direct de zee in te gaan en mee te doen? Dan is deze zwemclinic echt iets voor jou! Of ga je net als vele Brabanders op vakantie langs de mooie kust van Walcheren en wil je graag af en toe een stukje zwemmen? Wij leggen je uit hoe je dat veilig kunt doen. Rekening houdend met de omstandigheden.

We hebben workshops met hoog en laag water. Dit zijn twee aparte ervaringen. Samen met de zeer ervaren zeezwemmer Jan Brink worden deze workshops verzorgd. We hebben geen invloed op het weer of de golven. We hebben de workshop zo gepland dat we zwemmen of met laag water of met hoog water. 23 juni en 7 juli is het laag water. Op 30 juni is het tijdens hoog water.

Gedurende dit uur leggen we je uit waar je op moet letten. Hoe je moet handelen als je in een stroming terecht komt. En wat de verdere aandachtspunten van het zeezwemmen bij Walcheren zijn. En natuurlijk veel ervaring opdoen in zee. Je moet om mee te kunnen doen met deze clinic zeker een half uur in buitenwater kunnen zwemmen. Daarnaast is een zwemboei en een felle badmuts verplicht.

We hebben per keer een beperkt aantal plaatsen vanwege de veiligheid. De kosten zijn 20 euro inclusief BTW. Hou er rekening mee dat het betaald parkeren is in Vlissingen. We verzamelen op het badstrand voor strandtent Pier 7. Wanneer je je aanmeldt ontvang je de verdere informatie.

Opgeven kan via de mail aan: karin@zwemcoachingbreda.nl

× Hoe kan ik je helpen?